ZAPOMNĚLI JSTE SVÉ ÚDAJE?

Cookies

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 13.12.2021 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v EU.

1. Úvod

Naše webové stránky https://superkancl.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies jsou také přebírány od třetích stran, se kterými spolupracujeme. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují správnou funkci webu a uložení vašeho uživatelského nastavení. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například i položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nedokončíte objednávku. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje přizpůsobit reklamy přímo pro vás. Následně my a třetí strany získáváme informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme při kliknutí nebo prohlížení  https://superkancl.cz  a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové / Sledovací cookies

Marketingové / sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely. Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Instagram pro propagaci webových stránek (např. „Like“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook nebo Instagram. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Instagram. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Instagram se nachází ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Podívejte se na cookies, které jsou umístěné na našem webu (kliknutím rozbalíte).

Využití: Používáme Google Analytics pro statistiky webové stránky. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Další informace naleznete v Google Analytics-Zásady ochrany osobních údajů. Zobrazíte je kliknutím sem ↗̱

Název

_ga

_gid

Uchování

2 roky

1 den

Funkce

Počítá a sleduje zobrazení stránek

Počítá a sleduje zobrazení stránek

Využití: Používáme Google Tag Manager pro statistiky webové stránky. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Název

_gat_gtag_UA_*_1

Uchování

1 hodina

Funkce

Ukládá a sleduje konverze

Využití: Používáme WordPress pro tvorbu webové stránky. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Název

wordpress_logged_in_*

Uchování

session

Funkce

Udržuje uživatele přihlášené

Využití: Používáme Google Fonts pro zobrazení webových písem. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Další informace naleznete v Google Fonts-Zásady ochrany osobních údajů. Zobrazíte je kliknutím sem ↗̱

Název

Google Fonts API

Uchování

žádné

Funkce

Vyžádá si IP adresu uživatele

Využití: Používáme Google Maps pro zobrazení map. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Další informace naleznete v Google Maps-Zásady ochrany osobních údajů. Zobrazíte je kliknutím sem ↗̱

Název

Google Maps API

Uchování

žádné

Funkce

Vyžádá si IP adresu uživatele

Využití: Používáme YouTube pro zobrazení videa. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Další informace naleznete v YouTube-Zásady ochrany osobních údajů. Zobrazíte je kliknutím sem ↗̱

Název

GPS

VISITOR_INFO1_LIVE

YSC

PREF

Uchování

session

6 měsíců

session

1 rok

Funkce

Ukládá údaje o poloze

Odhaduje šířku pásma

Ukládá jedinečné ID uživatele

Ukládá a sleduje návštěvy napříč weby

Využití: Používáme PayPal pro zpracování platby. Více informací si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

Sdílení dat: Další informace naleznete na PayPal-Prohlašení o ochraně osobních údajů. Zobrazíte je kliknutím sem ↗̱

Název

ts_c

ts

paypal

__paypal_storage__

Uchování

3 roky

session

trvalý

trvalý

Funkce

Zajistění prevence podvodů

Zajistění prevence podvodů

Zajistění prevence podvodů

Ukládá podrobnosti o účtu

Využití: Čeká na upřesnění.

Sdílení dat: Čeká na upřesnění.

Název

cmplzFormValues

cmplzDashboardDefaultsSet

Uchování

1 rok

1 rok

Funkce

Není úpřesněno

Není úpřesněno

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Stisknutím tlačítka „Přijmout vše a pokračovat“, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Svůj souhlas můžete kdykoli změnit v části „Předvolby cookies“. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

• Máte právo vědět, proč potřebujeme vaše osobní údaje, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.

• Právo na přístup: máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.

• Právo na opravu: máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

• Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.

• Právo na přenos vašich údajů: máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.

• Právo podat námitku: proti zpracování vašich údajů můžete podat stížnost u příslušného dozorového úřadu. Zejména pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně nebo v rozporu s obecně závaznými právními předpisy.

Pro uplatnění těchto práv nás, prosím, kontaktujte.

Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů), který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7. Společnost LENTOSIA s.r.o. je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ). Registrační číslo: 00057668, registraci si můžete zobrazit kliknutím sem ↗̱

9. Povolení / zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče nebo zde:

Chrome
Firefox
Microsoft Edge

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů týkajících se Ochrany osobních údajů, jak je spravujeme, nebo v případě úpravy, kontaktujte, prosím, našeho pověřence (DPO – Data Protection Officer) na e-mail: soukromi@lentosia.cz

NAHORU

Kód pro slevu je:
SUPERSKA

stačí ho zadat v košíku
a nákup bude se slevou!